Travian HU

Vélemények, tapasztalatok a traviannal kapcsolatban. Speed szerver, s1, s2, klánok, játékosok, stb.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

T.A.P.S.

2007.08.04. 20:04 | tetra | 2 komment

Hmm, Apache kollégám írt egy elég sötét posztot, akkor most írok egy talán vidámabbat, kicsit más( az átlag pórnéphez képest) szemszögből bemutatván az s1 legeredményesebb, legütősebb klánját, a Homokozót, azaz T.A.P.S.-t.
Kezdjük ott, amikor megismerkedtem a keménymaggal. Még a BM tagjaiként voltak jegyezhetők, a GiA(a mIZu elődje) pedig a BM testvérklánjának számított, így egy közös akció során kerültem kontaktba velük. Az első benyomás meglehetősen vicces volt, msn beszélgetés, első sor amit meglátok: "anyád". Meglepő volt, de Naturaleval ellentétben nem háborodtam fel... ;)
Ez volt az a beszélgetés egyébként, amin eldőlt véglegesen, hogy a TAPS megalakul, itt kapta a nevét("Homokozó") is, szóval mondhatni láttam, mikor fogant a klán, sőt, a születését is végignéztem, s mondhatni megrázta a szervert, a BM összeomlott, a Useless szintén, s a porból felemelkedett az új rend, mely azóta stabilan tartja magát.

Röviden ennyi a történet, most hadd meséljek egy kicsit Mitanniáról, az egyik legfanatikusabb tagról, s még inkább a bekerüléséről, jól jellemzi a TAPS jó tagválasztását.

A TAPS azért tud ilyen erős lenni, mert a tagjai motiváltak, agilisek és a vezetők jó érzékkel választják ki az új tagokat. Halott klánoktól szívják el a rátermett tagokat, szabadúszókat vesznek fel, s eddig úgy látszik, nagyon is jól választanak.
Mitannia a GiA klán kebelén kezdte a komolyabb pályafutását, de belső ellentétek okán ez az együttműködés felbomlott, és mikor a GiA mellett megalakult a mIZu klán, s a tagok sorban átléptek, Mitannia fővárosa ellen masszív katapult támadás indult meg, mivel ha meglesi valaki a térképet, mondhatni kritikus helyen van a klán szempontjából. Azonban a támadás nem tudott soha kiteljesedni, mivel a TAPS szinte azonnal felvette tagjai közé, s a GiA/mIZu nem volt abban a helyzetben, hogy ellentmondjon az ismert képességű és erejű játékosokkal játszó nagy klánnak. Akkoriban ez zavaró volt, mondhatni, tüske a klán lelkében, de visszatekintve, jól járt mindkét fél: mi megszabadultunk a klán belső feszültségeit generáló emberektől, és egy erős szövetségessel gazdagodtunk.

A TAPS klán nem rombol ok nélkül. Aki ezt állítja, az hazudik, ellenben sok embernek csípheti a szemét, hogy erősek és ott is ütnek, ahol látszólag nincsenek is jelen, s nem félnek bevetni a katapultjaikat a céljuk érdekében.

Nos, remélem nem lett túl személyes a post, de mindenképp egy más szemszög, azt hiszem :)

Címkék: s1 taps

A bejegyzés trackback címe:

https://travian.blog.hu/api/trackback/id/tr63132359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy s3 játékos 2007.08.07. 18:39:15

apach azt azért mond el hogy a régi nevetek (lipay klánja) milyen nevet viselt

F.P.K. vagyis fekete pannon killer

ne csodálkozz azon hogy a fekete / pannon szövetség lemészárolta a klánotok

ja és még ezután se adtátok fel és létre hoztatok 1 klánt
a F.P.S.S < klánt aminek a jelentése > Fekete Pannon Slayer Szivató a többi F.P.K. klántag mit csinált? kerestek egy rendes klánt ami a legtöbbek számára a KO klán

apacheee 2007.08.08. 18:00:09

Figyelj csak, te, aki még a nevedet sem mered felvállalni.
FPK nem azt jelentette azt csak hunter kezdte el terjeszteni, de nem annak a rövidítése volt. És miután lemészároltak minket (igenis ok nélkül), utána már nem volt értelme játszani, tönkretettek mindent. És ezért alapitottuk meg a mostani FPSS klánt, hogy felhivjuk a többiek figyelmét: Aki nem nyal, nincs esélye.
A többieket nem katapultozták le ennyire, ők tul tudták élni.

Üdv hunter a blogon, csak a te hülye szokásod az h nem mered a neved felvállalni, meg ez a hülye > jelezés, meg az h nem oda irod a kommentet ahova kéne.

Ide ne told mégegyszer a pofád a blogunkra, mert ugy kidobunk hogy lábad sem éri a földet. Érted, vagy el kell hogy mondjam lassabban is?
süti beállítások módosítása